HOUTEN KOZIJNEN MET EEN STIP

Helwig maakt houten kozijnen voor de vastgoedmarkt, bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Helwig staat voor kwaliteit zonder mitsen en maren. Wij zijn een partner die – dankzij een uitgebreide knowhow op het gebied van materialen en regelgeving – in staat is om meer te leveren dan kozijnen alleen. Of het nu om isolatiewaarden, keurmerken, seniorenlabels, materiaalkeuze, duurzaam ondernemen of om een visie op de toekomst gaat. Helwig denkt graag op constructieve wijze met u mee.

HERMETICO

Helwig produceert, Hermetico monteert. Hermetico is sterk in onderhoud, renovatie, inbraakbeveiliging, nieuwbouw en interieurbouw. Het bedrijf bouwt al jarenlang op kwaliteit en heeft op dit gebied een uitstekende naam in de Euregio opgebouwd. Hermetico heeft van nature oog voor afwerking. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat het bedrijf erkend installateur van hang- en sluitwerk is voor het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’.

Als lid van de NBVT (Nederlandse branchevereniging voor de Timmerindustrie) kunnen wij houten kozijnen aanbieden volgens een aantal Concepten:

Concept I

Traditioneel halfproduct. Een houten gevelelement, voorzien van een grondlaksysteem, dat inclusief verwerkingsvoorschriften aan de opdrachtgever wordt geleverd.

Concept II

Bouwfasebestendig product. Een gevelelement conform Concept II is voorzien van een voorlaksysteem, dat inclusief verwerkingsvoorschriften aan de opdrachtgever wordt geleverd.

Concept III

Industrieel eindproduct of co-makership. Het betreft een compleet beglaasd, afgemonteerd eindproduct, voorzien van een aflaksysteem dat door of onder verantwoordelijkheid van de timmerfabrikant in het gebouw wordt geplaatst.

Concept IV

Totaalplan. Het gevelelement is een compleet beglaasd, voorzien van een aflaksysteem en afgemonteerd eindproduct dat door of onder verantwoordelijkheid van de timmerfabrikant is geplaatst en wordt onderhouden. Het onderhoud is vastgelegd in een prestatiecontract.

HOUT SKELET BOUW

HSB oftewel prefab gevel- en bouwelementen welke fabrieksmatig worden geproduceerd.  Helwig heeft hiertoe een moderne productielijn staan waarop deze prefab-elementen kunnen worden gemaakt met elke gewenste RC-waarde. Tevens biedt onze productielijn de mogelijkheid de prefab-elementen fabrieksmatig al te voorzien van kozijnen en/of elektriciteitsvoorzieningen. Ook kan de buitenzijde fabrieksmatig worden voorzien van een regelwerk zodat de gevelafwerking op de bouwplaats of zelfs al in de fabriek snel en effectief kan worden aangebracht.

TOTAALOPLOSSING

Voor een snelle én kwalitatieve levering van houten kozijnen en puien in diverse vormen, soorten, maten en kleuren tot complete gevelvullende elementen inclusief houtskeletbouw, beglazing, aflakken en hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht. Kortom, wij zijn de partner voor al uw houtoplossingen in de gevel!