FAQ items aan het laden...
Helwig2018-03-27T11:43:44+02:00

Helwig. Meer dan 86 jaar ervaring

Bamboo

Innovatie

Helwig is altijd op zoek naar innovatieve en milieuvriendelijke technieken. Dat geldt ook voor machines die het productieproces versnellen en verbeteren. Duurzame toepassingen en supermoderne afwerkingsmaterialen zijn onlosmakelijk verbonden aan de bedrijfscultuur. Sterker nog, Helwig staat regelmatig aan de wieg van nieuwe ontwikkelingen en maakt haar naam als modern innovatief bedrijf in kwaliteitskozijnen meer dan waar.

Vakmanschap

Vakmanschap

Helwig is sinds 1931 een gezond en sterk familiebedrijf, dat bouwt op een fundament van betrouwbaarheid en kwaliteit. De ruim tachtig op en top gemotiveerde medewerkers vormen het hart van de moderne fabriek, waar op zo’n 15.000 vierkante meter iedere dag ruim honderd houten kwaliteitskozijnen worden gefabriceerd, met respect voor het ambacht.

video-still

Duurzaamheid

Helwig werkt uitsluitend met de allerbeste grondstoffen en materialen. Natuurlijk voldoen de kozijnen van Helwig aan de huidige eisen op het gebied van milieu, duurzaamheid, geluid, veiligheid en isolatie. Gegarandeerde zekerheid over een prachtig natuurproduct afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, met minimale onderhoudskosten.

Helwig is lid van de TimmerSelekt Groep. Dit is een groep van 11 timmerfabrieken verspreid over heel Nederland. Door intensief samen te werken kunnen we onze producten continu verbeteren en kunnen we voorop lopen als het gaat om technologische vooruitgang en innovatie.

februari 1931

januari 1950

januari 1988

mei 1988

februari 2006

Drie generaties Familie Helwig

Wil Helwig
Wil HelwigDirectie 1931 - 1966
Jos Helwig
Jos HelwigDirectie 1966 - 1984
Jacq Helwig
Jacq HelwigDirectie 1966 - 1997
Frank Helwig & Wil Helwig
Frank Helwig & Wil HelwigDirectie 1987 - huidig & Directie 1984 - huidig

Ook in de toekomst goede vaklui op de arbeidsmarkt

Helwig: Leerwerkbedrijf

Helwig is een erkend leerbedrijf en vindt het belangrijk dat er ook in de toekomst goede vaklui op de arbeidsmarkt beschikbaar zijn. Daarom werken we nauw samen met diverse onderwijsinstellingen in de regio en bieden we uiteenlopende stageplaatsen en leer-werktrajecten aan. Van (snuffel)stage tot het uitvoeren van een complete (afstudeer)opdracht.

Een (afstudeer)stage is alleen mogelijk voor een langere periode van minimaal enkele maanden. Ben je geïnteresseerd in een stageplaats binnen ons bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in. Vermeld onder motivatie tevens om welke periode het gaat en aan welke eisen je stageplaats moet voldoen.

Sollicitatie. Formulier

Maximale uploadgrootte: 33.55MB
  • Wij werken nauw samen met diverse onderwijsinstellingen
  • Wij bieden uitlopende stageplaatsen en leer-werktrajecten
  • Wij bieden ook afstudeerstages over langere periode