Vanaf 1 juli 2018 leveren wij onze kwaliteitskozijnen onder de HOUT100% zekerheidslabels. Deze bieden u de keuze op het gebied van product, prestatie, en exploitatie zekerheid voor 10 tot 15 jaar.

Op 1 juli vindt de marktintroductie van het merk plaats. Waar SGT vanuit een groep fabrikanten een garantiecertificaat achteraf bood, hebben marktpartijen zoals de aannemer met HOUT100% vanaf de start volledig inzicht in het gehele proces. Dit wordt geborgd vanuit deskundige instanties. HOUT100% wil kwaliteitszekerheid bieden door middel van productzekerheid, prestatiezekerheid en exploitatiezekerheid voor 10 tot 15 jaar

Door de aankomende wet ‘private kwaliteitsborging’ wordt de aannemer volledig verantwoordelijk voor het hele proces. In sommige gevallen kan de aannemer terugvallen op de timmerfabrikant, maar in alle gevallen blijft de aannemer sowieso zelf verantwoordelijk. Door te werken onder HOUT100% heeft de aannemer gedurende het gehele proces, van productie tot en met gebruik, aantoonbaar zekerheid dankzij diverse waarborgcontroles.

Voor woningbouwverenigingen zijn de exploitatiekosten inzichtelijk en zijn er geen zorgen over onderhoud. Kiest een woningbouwvereniging voor ‘3 sterren zekerheid’, dan is namelijk ook het onderhoud erbij gekocht. Dit biedt 15 jaar volledige zekerheid via de HOUT100%-leverancier rondom exploitatiekosten en onderhoud.

Tot slot weet ook een particulier exact waar hij of zij aan toe is, want bij HOUT100% is direct duidelijk wie er verantwoordelijk is. De consument kan rekenen op houten kwaliteits-kozijnen, krijgt inzicht in de kosten voor de komende 15 jaar en heeft geen omkijken naar onderhoud.

Waarom van SGT naar HOUT100%?
Een houten kozijn kan wel 100 jaar mee, dus als het kozijn op de juiste wijze verwerkt wordt in de gevel, zijn er weinig zorgen. Waar SGT voorheen vanuit een groep fabrikanten een garantiecertificaat achteraf bood, heeft de aannemer met HOUT100% vanaf de start volledig inzicht in het gehele proces. Geborgd vanuit deskundige instanties. Kwaliteitszekerheid van A tot Z dus.

1) Meer zekerheid en overzicht.

2) Controleerbare zekerheid voor aannemers.

3) Strakke en inzichtelijke kwaliteitsprocedures.

Wat is het verschil tussen SGT en HOUT100%?

SGT was erg techniekgericht, daar waren we altijd druk mee. Inmiddels zijn we echter zo overtuigd geraakt dat het met die techniek gewoon goed zit, dat we met HOUT100% de focus verleggen naar het verkopen van het houten kozijn.

Hout is hét kwaliteitsmerk voor bouw met hout!

Wilt u meer weten over HOUT100% en de daaraan gekoppelde zekerheidslabels? Neem contact met ons op of neem een kijkje op de website www.hout100procent.nl